Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 6 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Berken bomen

- Werkcode: 1 011 509

Siona Snel over Berken bomen

Dit abstracte landschap heb ik op papier gemaakt en is onderdeel van mijn Far & Wide collectie. In het werk zijn verschillende soorten papier verwerkt. Daaroverheen is het schilderij ontstaan. De berken bomen ontstonden als vanzelf. In dit schilderij heb ik ook veel met water. De uitgelopen kleuren geven diepte aan het werk.
Siona Snel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Siona Snel

Op het moment dat ik loslaat dat het eindresultaat mooi moet zijn, ontstaan er de mooiste dingen.

Zo lang ik me kan herinneren ben ik al bezig met tekenen en schilderen. In eerste instantie tekende ik veel na en dat kon van alles zijn, van mensen tot landschappen. Later ging ik grafische en interieur vormgeving studeren, dus toen kwam er ook een stuk technisch tekenen bij. Na mijn studies had ik de behoefte aan meer vrijheid en wilde meer vanuit mezelf schilderen. Er ontstond een schilderstijl die bij mij paste en waarvan ik later ontdekte dat ze dat Mixed Media noemen.

Ik vind het heerlijk om met mijn handen te werken. Ik ben dol op textuur en dat kan ik het beste voelen door rechtstreeks met mijn handen in contact te zijn met mijn werk. Daarnaast werk ik veel met oude materialen en met materialen uit de natuur. Niets fijner om na een lange wandeling thuis te komen en hetgeen je mee hebt genomen meteen te verwerken in een schilderij. Als ik begin aan een schilderij heb ik geen idee wat het eindresultaat zal zijn. Het schilderij ontstaat als het ware tijdens het schilderen. Soms heb ik in het begin een kleur of vorm in mijn hoofd of werk ik aan de hand van een thema, maar dat laat ik los als ik begin met schilderen. Zo krijgt het schilderij de vrijheid om te ontstaan. Elke keer weer verbaas ik mezelf over het eindresultaat...

Alle werken van Siona Snel


Waarom je kiest voor Berken bomen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Berken bomen

Koop dit schilderij Berken bomen van Siona Snel als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 011 509

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,-87,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.