Een Werk aan de Muur shop

Berkenbos (Groot)

- Werkcode: 641997

Erik Reijnders over Berkenbos (Groot)

Het Berkenbos de herhaling het bijna grafische van de opgaande lijnen met het zwart en wit maakt dat je er uren naar kunt blijven kijken. een lange muur met uitzicht op dit bos geeft rust in een grootte ruimte terwijl er toch van alles te ontdekken valt, Laat je fantasie de vrije loop, wat zou er achter die boom staan?
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Berkenbos (Groot) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Berkenbos (Groot)

Koop dit digital art werk Berkenbos (Groot) van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 641997
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.