Besneeuwd Kasteelplein Breda

van JPWFoto

Besneeuwd Kasteelplein Breda van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 756238
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Een bijzonder tijdsbeeld van het Kastelplein in Breda. Het is 2021. Verlaten straten door maatregelen die zijn genomen om de pandemie in te dammen en een winterse februarimaand, waarin Nederland getrakteerd is op een zeldzaam pak sneeuw. Deze vroege avond had een prachtige zonsondergang, gevolgd door een intens blauw kleurende hemel, in het half uur na zonsondergang. Door de blauwe lucht die reflecteerde op de besneeuwde straten, ontstond er een mooi kleurcontrast tussen de natuurelementen en de verlichting op de gebouwen. Door de karakteristieke lamp op het Kasteelplein mee te fotograferen ontstond er voor mij een mooi historisch beeld, vol sfeer en warmte.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken