Besneeuwde bergen aan de Geirangerfjord, Noorwegen

- Werkcode: 1 073 658

Arja Schrijver Fotografie over Besneeuwde bergen aan de Geirangerfjord, Noorwegen

De ongerepte en besneeuwde bergen in Noorwegen. Daar kan je tijden lang naar kijken en je erover verwonderen. Hoe ze zijn ontstaan door de tijd heen en welke krachten daar voor nodig waren. De natuur is een onvoorstelbaar machtig en ongrijpbaar iets.

Op de foto zie je bergen die aan de Geirangerfjord in de provincie Møre og Romsdal liggen. De vallei op de foto die tussen deze bergen door gaat, loopt vanuit het Geirangerfjord naar de Eidsdalfjord. Een prachtige weg (nummer 63) leid je in zo'n 20 km door deze vallei heen. Rijd je daar dan voel je je nietig, met al die hoge bergen en het natuurschoon om je heen. Het is niet voor te stellen dat die bergen in vele, vele jaren langzaam uitgesleten zijn door gletsjers.

Route 63 is overigens een van de belangrijkste nationale toeristische routes in Noorwegen. Hij beslaat in totaal 106 km, dus de vallei tussen Geiranger en Eidsdal is slechts een stukje daarvan. Maar het is wel een prachtig stukje.

Ik heb de foto genomen zo'n 10 km hemelsbreed zuidelijker, vanaf het uitzichtpunt bij Dalsnibba, op 1500 meter hoogte. Je hebt daar een schitterend uitzicht op de Geirangerfjord en de omliggende bergen. De bergtoppen op de foto liggen ook op ongeveer 1500 meter. De foto is begin juni genomen, toen er nog aardig wat sneeuw op de bergen lag.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Besneeuwde bergen aan de Geirangerfjord, Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Besneeuwde bergen aan de Geirangerfjord, Noorwegen

Koop de foto Besneeuwde bergen aan de Geirangerfjord, Noorwegen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 073 658
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden