Besneeuwde bergtoppen in nationaal park Rondane, Noorwegen

- Werkcode: 1 073 602

Arja Schrijver Fotografie over Besneeuwde bergtoppen in nationaal park Rondane, Noorwegen

Indrukwekkende, besneeuwde bergtoppen in het Rondane Nasjonalpark in Noorwegen. Ik heb de foto op een koude dag aan het einde van de maand mei gemaakt, het had zelfs nog een beetje gesneeuwd 's ochtends. De temperatuur lag maar een paar graden boven nul. We hadden de Sukkertoppen beklommen, een berg van ruim 1200 meter en vandaar heb ik de foto genomen. Het uitzicht op dat punt is werkelijk schitterend. Heel bijzonder om die besneeuwde, hoge toppen en het ruige landschap er omheen te zien.

Rondane Nasjonalpark is in 1962 opgericht en het is het eerste nationale park van Noorwegen. De tien hoogste bergen in dit park liggen boven de 2000 meter. Het gebied heeft een droog klimaat met een voedselarme bodem, waardoor het een ruig en rotsig landschap vormt.

Op de foto zie je de Frydalenvallei met naaldbomen en de typische, groen-gele rendiermossen. De vallei ligt op 850 meter hoogte. Links op de foto zie je nog een stukje van de rivier Frya door de vallei lopen. Meer rechts op de foto zie je een grote inham in de berg waar de waterval Gyrafossen doorheen gaat. Her en der in het landschap staan ook nog wat huisjes.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Besneeuwde bergtoppen in nationaal park Rondane, Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Besneeuwde bergtoppen in nationaal park Rondane, Noorwegen

Koop de foto Besneeuwde bergtoppen in nationaal park Rondane, Noorwegen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 073 602
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden