• Besneeuwde werven van Jan vd Knaap thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 447006

Besneeuwde werven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Besneeuwde werven van Jan vd Knaap

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De kades en werven van de Oudegracht in Utrecht, met sneeuw bedekt. In de lente, zomer en herfst zitten deze werven vol met horecaterassen en bezoekers, en maakt de Utrechtse binnenstad daardoor uitermate sfeervol. Het winkelend publiek en klein verkeer bevindt zich boven aan het trottoir, de horeca zit dan aan het water waar alleen maar bootjes passeren.
In de winter daarentegen is het koud en zelfs wel een beetje troosteloos. De sneeuw en kale bomen geeft de kades en werven een Dickensiaans uiterlijk, en ja dat geeft ook wel sfeer. De foto is genomen vanaf de Bakkerbrug en kijkt richting de Bezembrug.

Deze foto is gemaakt op 22 januari 2019 en behoort tot de serie Moderne Geschiedenis.

Over Jan vd Knaap

Jan vd Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken