Beukenblad in zwart-wit

- Werkcode: 1 071 689

Gerard de Zwaan over Beukenblad in zwart-wit

Ik heb deze foto gemaakt in de Leuvenumse bos nabij Harderwijk op de Veluwe. De Leuvenumse bos is een gevarieerd bos waaronder beukenbomen staan. Deze foto is een close-up van het beukenblad in het zonlicht, ondanks dat het een simpele foto lijkt is het wel een mooie foto. Om deze foto te kunnen maken heb ik tegenlicht gebruikt zodat het contrast tussen licht en donker beter te zien is. Ik heb voor deze foto ervoor gekozen om in zwart-wit om te zetten. Toen ik deze foto maakt was het begin van de herfst ook al zie je het niet.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 reportageflitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik vooral aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Een enkele keer portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrij werk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Beukenblad in zwart-wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Beukenblad in zwart-wit

Koop de foto Beukenblad in zwart-wit van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 071 689
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden