Beverwijk vanuit de lucht

Werkcode: 252 811 Kopieer de werkcode

sem van Straalen profielfoto Luchtfoto van de stad Beverwijk. Beverwijk is een stad en gemeente in Midden-Kennemerland in de provincie Noord-Holland. De gemeente telt 40.368 inwoners en heeft een oppervlakte van 19,60 km² (waarvan 1,78 km² water). De gemeente maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
De gemeente bestaat uit de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee (en het voormalige tuindersdorp Wijk aan Duin).
De plaats is nu vooral bekend om De Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Ook is in Beverwijk een brandwondencentrum gevestigd, in het Rode Kruis Ziekenhuis. Beverwijk had de eerste meubelboulevard van Nederland. Ook is in Beverwijk de internationale Automarkt gevestigd.
De belangrijkste industrie in de omgeving wordt gevormd door de hoogovens van Tata Steel Europe, gevestigd ten zuiden van Beverwijk in Velsen-Noord.

Dit werk wordt aangeboden door sem van Straalen

Meer weten over sem van Straalen?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Taco Davids
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Many choices and very good quality, which leads to beautiful results (Original) Vele keuzes en zeer goede kwaliteit, wat uitblinkt tot prachtig resultaat

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Esther
    Nederland
    5 / 5

    Een absolute aanrader!
    Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
    IsoJacobijntje
    Nederland
    5 / 5

    Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
    Agaath
    Nederland
    5 / 5

    Veel keus en veel mogelijkheden. Deskundig advies en prima service. Wij zijn erg tevreden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Wietske
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig
    In 1 woord wauw!! Is het geld zeker waard.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Jan en Diny
    Nederland
    5 / 5

    Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
    Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Gino
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden
    gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Bob
    Nederland
    5 / 5

    Top kunst en service
    Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
    L.
    Nederland
    5 / 5

    Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
    Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Rob
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    Birgit
    Nederland
    5 / 5

    Ziet eruit zoals website
    Hele mooie schilderij ontvangen, ziet er uit zoals foto op website. Levering ging helemaal prima. Je kan zelfs op maat laten maken indien je maat er niet tussen zit en is daarnaast goed betaalbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2023

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Meer weten?

Meer over ArtFrame en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Beverwijk vanuit de lucht van sem van Straalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden