Biddende torenvalk

- Werkcode: 991 260

Jan Jongejan over Biddende torenvalk

Een torenvalk die staat te bidden tegen een strak blauwe lucht. In tegenstelling tot de meeste torenvalken kwam deze juist 10 meter dichterbij staan nadat ik mijn auto op gepaste afstand had neergezet.
Jan Jongejan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Jongejan

Ergens in 1980 kocht Jan zijn eerste spiegelreflexcamera en sinds die tijd is een camera altijd onder handbereik. Zijn gevarieerde werk loopt van snapshots van mensen in zijn directe omgeving tot landschap-, macro- en vogelfotografie. Daarnaast is hij de vaste fotograaf van de balletschool van zijn vrouw en dus met regelmaat in het theater aan het werk.

Jan woont dichtbij de Zeelandbrug en daarom is hij in staat om bij wisselende lichtomstandigheden snel bij zijn favoriete landschapsonderwerp te zijn om deze te fotograferen.

Alle werken van Jan Jongejan


Waarom je kiest voor Biddende torenvalk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Biddende torenvalk

Koop de foto Biddende torenvalk van Jan Jongejan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 991 260
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden