Een Werk aan de Muur shop

Binnenaarde portaal

- Werkcode: 1 046 110

Nina IoKa over Binnenaarde portaal

Deze psychedelische kunstachtige afbeelding visualiseert voor mij een portaal. Het lijkt een gat in de aarde en tegelijkertijd waan je je in de ruimte, tussen de sterren.

Het is ontstaan door het meerdere keren spiegelen van een foto van het zonlicht in het bos. De magische sfeer van het moment van fotograferen is nog voelbaar in dit werk.

Dit lichtkunstwerk neemt je mee naar een tijdloze ruimte. Het verbindt je met de aarde en tegelijkertijd met het universum.

Het is een expressie van een staat van Zijn waar tijd en ruimte niet bestaan. Donker, maar ook licht. Alles komt bij elkaar.

Het is niet te benoemen. Het is een ervaring.

Dit werk geeft een mooi ruimtelijk effect aan je kamer en is ook nog eens heel decoratief. Het past overal!
Nina IoKa profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nina IoKa

Ik ben een intuïtief kunstenaar en ik maak intuïtieve fotokunst, schilderijen en tekeningen.

Ik hou van de natuur, de elementen en alles wat daarbij hoort. Ik ben gefascineerd door het (zon)licht en daar maak ik foto's van wanneer ik voel dat er een speciale energie aanwezig is. Daarna bewerk ik de foto en maak er een kunstwerk van.

Alle werken hebben een specifieke sfeer en energetische uitstraling.

Daarnaast maak ik ook intuïtieve schilderijen. Alles gaat op gevoel en ik laat het stromen, zonder van tevoren te bedenken wat het moet worden. Vaak komen er dan allemaal onverwachte dingen tevoorschijn. Heel verrassend en daar gaat het voor mij om.

Ik heb er de uitleg bijgezet zoals ik het zag toen ik het betreffende kunstwerk maakte. De boodschappen zijn vaak van spirituele aard. Maar het kan natuurlijk zijn dat mijn werk heel anders op je overkomt. Dat vind ik ook het leukste, de vrijheid van interpretatie.

Ik hoop dat jullie net zo genieten van mijn werken als ik tijdens het maken had. Het foto bewerken en schilderen gaat altijd intens en ik hoop jullie mee te voeren in wat ik ervaarde tijdens het proces van creëren.

Veel kijkplezier!

Nina

Alle werken van Nina IoKa


Waarom je kiest voor Binnenaarde portaal op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Binnenaarde portaal

Koop dit digital art werk Binnenaarde portaal van Nina IoKa als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 046 110
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.