Een Werk aan de Muur shop

Binnenkant van een geel/rode tulp

- Werkcode: 462 489

Gerard de Zwaan over Binnenkant van een geel/rode tulp

Ik heb deze foto van de binnenkant van een tulp gemaakt in de tuin. Ik heb er voor gekozen om de foto vierkant te maken. Naast dat ik een 85mm macrolens heb gebruikt heb ik ook een kleine reflectiescherm gebruikt zodat er wat eer licht in de bloem valt. Uiteraard heb ik mijn Nikon D7200 gebruikt om deze foto te maken.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Binnenkant van een geel/rode tulp op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Binnenkant van een geel/rode tulp

Koop de foto Binnenkant van een geel/rode tulp van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 462 489
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.