Een Werk aan de Muur shop

Blaadjes en Besjes

- Werkcode: 717 675

Tis Veugen over Blaadjes en Besjes

De hyperbolische geometrie van deze afbeelding bevat driehoeken van 60-45-60 graden. De hoeken van 60 graden zijn bedekt met bessen zonder symmetrie. De hoeken van 45 graden worden bedekt door configuraties van bessen in 3 verschillende kleuren met rotatiesymmetrie.
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Blaadjes en Besjes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blaadjes en Besjes

Koop Blaadjes en Besjes van Tis Veugen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 717 675
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
235,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.