Bladeren dwarrelen naar beneden | Aquarel schilderij

- Werkcode: 1 047 599

WatercolorWall over Bladeren dwarrelen naar beneden | Aquarel schilderij

Blauwe en paarse bladeren dwarrelen naar beneden in deze vrolijke aquarel schilderij. Dit werk doet denken aan een waterval of hangplant.

Het schilderij is uit velen lagen opgebouwd in aquarel.
Elke nieuwe laag is qua kleur intenser dan de vorige, waardoor de transparantie op een speelse en creatieve wijze zichtbaar is. Dit werk is geschilderd met de nat-op-droog techniek waardoor ik telkens moest wachtten tot het verf goed droog was voordat ik er weer met een nieuwe laag overheen kon schilderen.
Zelfs door de donkerste blaadjes zijn de vorige lagen goed zichtbaar en dit geeft een mooie transparantie effect.
Het is zo geschilderd dat het lijkt alsof de blaadjes van achteren worden verlicht door een sterke lichtbron zoals een lichtbak.

Een mooi Wabi-Sabi schilderij met een vrolijke, rustgevende en emotionele uitstraling.

Dit werk is uitermate geschikt is als Artprint op Canvas, Aluminium, HD Metaal, Acrylglas, maar ook uitermate geschikt als sfeervolle fotobehang met een dynamische en speelse effect als je het achter een bed plaatst in de slaapkamer.
Maar ook mooi als wand vullende print op Art Frame (met of zonder akoestische functie) in een wachtkamer, ontvangsthal, hotelkamer of vergaderruimte.

Dit werk is een hand geschilderde aquarel door Ricardo Bouman.
WatercolorWall profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall is een schildersatelier en grafische studio van Ricardo Bouman, een aquarellist uit Zoetermeer.
In zijn atelier schildert hij vooral met aquarel, ecoline en inktsoorten.
Zijn collectie bevat werken in artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen om te schilderen zijn berg- en heuvellandschappen, (middeleeuwse) stadsgezichten en expressionistische composities.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als hoogwaardige Artprint op de beschikbare materiaalsoort en in gebruikelijke en wandvullende formaten.

Alle werken van WatercolorWall


Waarom je kiest voor Bladeren dwarrelen naar beneden | Aquarel schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bladeren dwarrelen naar beneden | Aquarel schilderij

Koop de illustratie Bladeren dwarrelen naar beneden | Aquarel schilderij van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 047 599
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
193,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden