Een Werk aan de Muur shop

Bladnerfkunst

- Werkcode: 680 183

Erik Reijnders over Bladnerfkunst

Een werk geïnspireerd op de moderne kunst uit de jaren 60 en 70 uit de twintigste eeuw. het weelderige kleurenspectrum de herhaling en daardoor de complexe eenvoud. deze zaken maken dit werk tijdloos. zelfs zo tijdloos dat het in elke stijl interieur een plaatsje kan vinden op een prominent zichtbare plek aan de muur. Of je nu voor hoogglans Acryl kiest of juist voor een wat zachtere print op houd. dit kunstwerk kan het hebben en is een sieraad bij jou aan de muur.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Bladnerfkunst als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Bladnerfkunst

Koop dit digital art werk Bladnerfkunst van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 680 183
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
66 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.