Een Werk aan de Muur shop

Blauw fluweel met bloempluis

- Werkcode: 332 096

Susan Hol over Blauw fluweel met bloempluis

Dit blauwe hesje is heel lang mijn favoriete kledingstuk geweest. En nog steeds kan ik er geen afscheid van nemen, ik vind het zo mooi. Maar het is nogal versleten, waardoor dragen geen optie meer is. Hoe kan ik het leven van dit mooie, fijne blauwe fluweel nog een beetje rekken? Nou zo. Door ermee te spelen, natuur en cultuur samen te voegen en ze laten versmelten door een digitale olieverftouch. Binnenkort toch maar eens een afdruk van laten maken voor aan mijn eigen muur!
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Blauw fluweel met bloempluis op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blauw fluweel met bloempluis

Koop dit digital art werk Blauw fluweel met bloempluis van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 332 096
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
168,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.