Bloeiende veldbloemen en grassen

van Fotografiecor .nl

Bloeiende veldbloemen en grassen van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 384581
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 gratis verzending!

Omschrijving

Uitzicht over een natuurlijk grasland met hoogwaardige samenstelling van grassen, wilde bloemen en diverse kruiden en andere vegetatie. Op de horizon een groepje solitaire jonge eiken bomen. Het hoogteverschil komt van een oude zandduin in het landschap langs de oevers van een voormalige binnenzee in Nederland op de rand met de Veluwe. Witte margrieten bloeien tussen het hoge groene gras.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken