Bloem stilleven - Circle of life

- Werkcode: 931 793

Willie Kers over Bloem stilleven - Circle of life

Dit bloemstilleven staat voor de cirkel van het leven. Het begint met de granaatappel. Deze staat bij de kaars die brandt. Vervolgens komen bloemen voorbij waarbij de grootste bloem staat voor de jeugdigheid. Door verder tegen de klok mee te kijken vind je peren ver in de rijping. De herfst van het leven.. De druiven staan voor geduld. Tegen de tijd dat de cirkel rond is, gaat de vlam uit. De cirkel van het leven is voltooid.
Willie Kers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willie Kers

Hi, ik ben Willie Kers, een Apeldoornse fotograaf met een enorme fascinatie voor prachtig licht. Als klein meisje kon ik uren verdwalen in de schilderijen van de grootmeesters zoals Rembrandt, Vermeer, Monet, Turner, Israëls en Van Gogh. Nu ik 'groot' ben, is die fascinatie alleen maar groter geworden.

Schilderen kan ik helaas niet. Maar gelukkig is mijn camera als kwast daarvoor in de plaats gekomen. En met mijn camera leg ik graag de wereld vast zoals ik deze zie in een impressionistische stijl. Als een prachtige plek waar alles mogelijk is zolang je maar durft te dromen. Vol met warme kleuren, supermooi licht en een flinke snuf "magie" van de Meesterschilders.

"De wereld is mijn canvas, het licht mijn palet en mijn camera de kwast!"

Alle werken van Willie Kers


Waarom je kiest voor Bloem stilleven - Circle of life als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Bloem stilleven - Circle of life

Koop de foto Bloem stilleven - Circle of life van Willie Kers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 931 793
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
74,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden