Bloemen fantasiewereld

- Werkcode: 880 726

Shirley Hoekstra over Bloemen fantasiewereld

Fantasie en verbeelding brengt je in andere werelden, zoals die van kleurrijke niet aardse bloemen en vlinders. Met dit werk verplaatst u zich in een surrealistische sfeer, die kan verwonderen en vervreemden. Een mooi werk voor in een kleurrijke of juist neutrale omgeving.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Bloemen fantasiewereld op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloemen fantasiewereld

Koop de illustratie Bloemen fantasiewereld van Shirley Hoekstra op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 880 726
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden