Een Werk aan de Muur shop

Bloemen stilleven "Hollands blauw met vogeltje"

- Werkcode: 989 267

Marjolein van Middelkoop over Bloemen stilleven "Hollands blauw met vogeltje"

Stilleven van een bos bloemen, in de kleuren blauw en wit, in een Delftsblauwe vaas. Digitaal bewerkt met een donkerblauwe achtergrond, een pimpelmeesje en vlinder
Boeket met onder andere een witte roos en een blauwe hortensia

Digital art van een pluk boeket met een vogeltje
Mooi in een klassiek, of hotel chique interieur of woonstijl

Mooi kleuren combinatie: blauwe en witte bloemen in een Delftsblauwe vaas met een echt Nederlands vogeltje Pimpelmees (Koolmees) om het de sfeer te geven van een oudhollandse meester

De foto is gemaakt met studiolicht vanuit één kant voor mooie schaduwen
Marjolein van Middelkoop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marjolein van Middelkoop

Toen ik 18 jaar was kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera voor een reis naar Thailand. Dit was nog een analoge camera met ouderwetse fotorolletjes. Vrij snel daarna kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera. Foto’s maken was een leuke hobby die bestond voornamelijk uit het maken van kiekjes tijdens vakanties en van mijn opgroeiende dochters.
Lange tijd bleef het, door werk en een druk gezinsleven bij een leuke hobby. Toen de kinderen ouder werden en ik wat meer tijd over hield, heb ik een aantal fotocursussen gedaan en ben ik me meer gaan verdiepen in het fotograferen. Ineens sloeg toen het fotovirus toe. Inmiddels gaat er geen dag voorbij dat ik niet met fotograferen bezig ben, of het nu foto’s maken is, foto’s bewerken, of inspiratie op doen. Als ik bezig ben met fotograferen of bewerken van foto’s, heb ik geen besef meer van tijd. Het is voor mij dé manier om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken.

Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit de natuur en mijn omgeving. Door het fotograferen ben ik veel buiten en in de natuur.
Naast de natuur ben ik gek op dieren. Dieren inspireren mij enorm. Of het nou een brutaal eekhoorntje is, een speelse pup of een stoere Schotse Hooglander, dieren vervelen nooit. Maar ook een mooie bos bloemen kan mij inspireren voor het maken van een stilleven.

Alle werken van Marjolein van Middelkoop


Waarom je kiest voor Bloemen stilleven "Hollands blauw met vogeltje" op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloemen stilleven "Hollands blauw met vogeltje"

Koop dit digital art werk Bloemen stilleven "Hollands blauw met vogeltje" van Marjolein van Middelkoop als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 989 267
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
52 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.