Bloemen

van jan weber

Bloemen van jan weber

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 851257

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 1 dag en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 62 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Dit is een onderdeel van een groter schilderij, maar ik vond het detail met de twee poppetjes op zich zelf al een schilderij waard. Ik heb dus hiervan een hoge resolutie foto genomen. Kijk uiteraard voor mer details op mijn website janweber.nl

Dit werk wordt aangeboden door jan weber

jan weber profielfotoGeboren in Zandvoort in 1962. Gewerkt in meerdere landen als uitvinder in de medische industrie. Altijd sinds mijn 18e jaar geschilderd in verschillende stijlen. Ik maak werk in drie richtingen (zie ook mijn website janweber.nl ) , Industrieel, hedendaags impressionisme en portret kunst. Daarnaast maak ik ook veel foto's op onze reizen die ik deels op deze site heb geplaats, maar die ook als inspiratie dienen voor mijn schilderijen.

Alle werken