Een Werk aan de Muur shop

Bloemensymfonie - bella wit

- Werkcode: 733 588

Lizzy Pe over Bloemensymfonie - bella wit

Wil je een vleugje romantiek in je dagelijks leven? Je zult slagen met de muurkunst van Lizzy Pe. De sprookjesachtige en speelse bloemstillevens zijn in de buurt van Bremen ontstaan. Een bijzondere, nostalgische charme in de trend van de huidige tijd, omringt deze bloemschilderijen. Het onderzoek van de compositie, de kleur en de vorm onthult hun poëtische symboliek.
Lizzy Pe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lizzy Pe

Lizzy Pe, Duitse fotokunstenaar. De fabelachtige en speelse bloemstillevens zijn ontstaan in de buurt van Bremen. Een bijzondere, nostalgische charme in de trend van de huidige tijd, omringt deze bloemenfoto's. Het onderzoek van de compositie, de kleur en de vorm onthult hun poëtische symboliek.
Bloemen, bloesems, digitale fotokunst, vrouwelijk, bloemig, landelijk, pastel, romantisch, sjofel chic, stillevens, vintage, delicaat. Een onderscheidend ontwerp!

Alle werken van Lizzy Pe


Waarom je kiest voor Bloemensymfonie - bella wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloemensymfonie - bella wit

Koop dit digital art werk Bloemensymfonie - bella wit van Lizzy Pe als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 733 588
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.