Bloemknop van de Monarda

- Werkcode: 1 009 102

Ingrid Aanen over Bloemknop van de Monarda

De geboorte van de bloem begint bij de knop. In dit geval van de monarda. Het lijken waterdruppeltjes maar het zijn de beginnetjes van een bloemstengel zoals de prachtige rode die al gegroeid zijn bovenop. Uiteindelijk zal het een explosie van rode stengeltjes zijn maar wat een beauty is het nu al.
Ingrid Aanen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ingrid Aanen

Sinds 2017 ben ik serieus bezig met fotografie en ik kan wel zeggen dat het een passie is. Mijn interesse is erg breed. De natuur in zijn algemeenheid, straatfotografie, architectuur, maar de macrofotografie vind ik wel heel bijzonder. In de natuur blijkt alles van heel dichtbij een prachtige miniwereld te zijn die ik graag door mijn ogen wil laten zien. Elk jaargetijde heeft zijn eigen schoonheid waarin ik me graag onderdompel.

Je kunt me ook vinden op Instagram https://www.instagram.com/ingridaanen.

Alle werken van Ingrid Aanen


Waarom je kiest voor Bloemknop van de Monarda op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloemknop van de Monarda

Koop de foto Bloemknop van de Monarda van Ingrid Aanen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 009 102
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden