Bloesem tegen blauwe lucht

- Werkcode: 199 731

Arja Schrijver Fotografie over Bloesem tegen blauwe lucht

Een bloesemtakje met ontluikende bloempjes tegen een blauwe lucht. De foto is (uiteraard) in het voorjaar genomen, maar ik heb de foto een tijdje laten liggen voordat ik hem ging bewerken. Het voordeel is dat je er dan met een frisse blik later weer eens naar kan kijken.

En fris is precies wat ik wilde bereiken. Ik wilde het contrast tussen de kleuren van de lucht en de bloesem goed benadrukken. Dus ik ben aan de slag gegaan met kleur. De achtergrond was al blauw, maar deze heb ik wel een stuk feller gemaakt. Ook de bloesem zelf heeft wat meer kleur gekregen. Alles bij elkaar wordt het mijns inziens zo een lekker vrolijke voorjaarsfoto!
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Bloesem tegen blauwe lucht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloesem tegen blauwe lucht

Koop de foto Bloesem tegen blauwe lucht van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 199 731
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden