Bloesem tegen blauwe lucht

van Arja Schrijver Fotografie

Bloesem tegen blauwe lucht van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 199731

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Een bloesemtakje met ontluikende bloempjes tegen een blauwe lucht. De foto is (uiteraard) in het voorjaar genomen, maar ik heb de foto een tijdje laten liggen voordat ik hem ging bewerken. Het voordeel is dat je er dan met een frisse blik later weer eens naar kan kijken.

En fris is precies wat ik wilde bereiken. Ik wilde het contrast tussen de kleuren van de lucht en de bloesem goed benadrukken. Dus ik ben aan de slag gegaan met kleur. De achtergrond was al blauw, maar deze heb ik wel een stuk feller gemaakt. Ook de bloesem zelf heeft wat meer kleur gekregen. Alles bij elkaar wordt het mijns inziens zo een lekker vrolijke voorjaarsfoto!

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken