Een Werk aan de Muur shop

Bloesempark in Amsterdamse bos

- Werkcode: 970046

Digital Art Nederland over Bloesempark in Amsterdamse bos

Het bloesempark in het Amsterdamse Bos staat ieder voorjaar weer in volle bloei. Na de winter is het wachten op het grote moment dat de Japanse kersenbloesem op haar mooist is. Die periode is maar kort: de bloeitijd in het bloesempark duurt ongeveer twee weken.

In het Bloesempark in het Amsterdamse Bos staan 400 kersenbomen. In het voorjaar kun je er genieten van de prachtige bloesems en het hele jaar door ademt de plek een bijzondere sfeer.

Vrouwennamen
In 2000 schonk de Japan Women’s Club (JWC) 400 kersenbomen aan Amstelveen: de Prunus Yedoensis (geënt op een rechte onderstam). Iedere boom heeft een naam: 200 bomen hebben een Japanse vrouwennaam, 200 bomen hebben een Nederlandse vrouwennaam. Je vindt ze onderaan deze tekst.
Tsunamimonument

In het Bloesempark bevindt zich het Tsunamimonument. Het Bloesempark is een geliefde plek voor de Japanse gemeenschap in en rond Amsterdam.
Digital Art Nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden, koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's. Uiteraard worden op diverse binnenlandse tripjes ook foto's gemaakt. Het liefst op het mooie 16:9 formaat omdat die meer de werkelijkheid benaderen van wat je met je ogen ziet en je ook meer context geven van de omgeving.

Alle werken van Digital Art Nederland


Waarom je kiest voor Bloesempark in Amsterdamse bos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloesempark in Amsterdamse bos

Koop de illustratie Bloesempark in Amsterdamse bos van Digital Art Nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 970046
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.