Bloesemtak in het zonnetje

- Werkcode: 273 576

Arja Schrijver Fotografie over Bloesemtak in het zonnetje

Het was zo'n heerlijke, zonnige dag waarop deze eerste bloesem zich liet zien. Het zonnetje scheen heel mooi achter de bloemetjes en daar heb ik meteen gebruik van gemaakt. Met dat licht en vanuit die positie kreeg ik een goed zicht op alle details van de bloemen en dan vind ik het toch weer een wonder van de natuur. De frêle blaadjes, de vele meeldraden die uitsteken met hun oranje en gele knopjes. Alles bij elkaar een mooi onderwerp voor macrofotografie.
In deze foto heb ik gekozen voor een groen/turquoise achtergrond, omdat dit een mooi contrast biedt met de roze en oranje kleuren van de bloemen en bladeren.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Bloesemtak in het zonnetje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloesemtak in het zonnetje

Koop de foto Bloesemtak in het zonnetje van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 273 576
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden