Bloesemtak in het zonnetje

van Arja Schrijver Fotografie

Bloesemtak in het zonnetje van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 273576

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Het was zo'n heerlijke, zonnige dag waarop deze eerste bloesem zich liet zien. Het zonnetje scheen heel mooi achter de bloemetjes en daar heb ik meteen gebruik van gemaakt. Met dat licht en vanuit die positie kreeg ik een goed zicht op alle details van de bloemen en dan vind ik het toch weer een wonder van de natuur. De frêle blaadjes, de vele meeldraden die uitsteken met hun oranje en gele knopjes. Alles bij elkaar een mooi onderwerp voor macrofotografie.
In deze foto heb ik gekozen voor een groen/turquoise achtergrond, omdat dit een mooi contrast biedt met de roze en oranje kleuren van de bloemen en bladeren.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken