Een Werk aan de Muur shop

Blokkerse Wip bij zonsopkomst

- Werkcode: 187739

Jan Koppelaar over Blokkerse Wip bij zonsopkomst

De weersverwachting was goed, namelijk mist en een opkomende zon. Ter plekke in Kinderdijk (Zuid-Holland, Nederland) bleek deze verwachting niet uit te komen. De Kinderdijkse molens gingen gebukt onder dikke bewolking, met slechts een dunne lichtstreep aan de horizon. Tijdens het tijdstip van de zonsopkomst brak hier de zon door. Deze molen, een Blokkerse Wip, vormde voor mij een mooi decor!
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Blokkerse Wip bij zonsopkomst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blokkerse Wip bij zonsopkomst

Koop de foto Blokkerse Wip bij zonsopkomst van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 187739
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.