Een Werk aan de Muur shop

Blonde Grizzly beer steekt de koude rivier over

- Werkcode: 296485

Michael Kuijl over Blonde Grizzly beer steekt de koude rivier over

Hoe mooi is dat om een wilde grizzly te zien en te kunnen fotograferen tijdens een wandeling in de bossen op Kenai, Alaska. Deze prachtige beer ging vervolgens vissen voor onze neus. Benro statief opgesteld en Nikon Camera erop en fotograferen en genieten van dit moment.
Michael Kuijl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michael Kuijl

Ik ben een Nederlandse fotograaf woonachtend in het prachtige Noord-Holland . In mijn vrije tijd vind ik het geweldig om in de natuur te zijn en in 2010 begon mijn passie voor natuurfotografie, na een bezoek aan Alaska . Sinds die tijd breng ik zo veel mogelijk tijd tijd door in de natuur en probeer de schoonheid te vangen in mijn beelden. Naast Nederland heb ik tijd doorgebracht in Afrika, Costa Rica, Panama, Noord-Amerika, Canada, Brazilië, Australië, Nieuw-Zeeland, Portugal, Duitsland, Frankrijk en België.

Alle werken van Michael Kuijl


Waarom je kiest voor Blonde Grizzly beer steekt de koude rivier over op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blonde Grizzly beer steekt de koude rivier over

Koop dit digital art werk Blonde Grizzly beer steekt de koude rivier over van Michael Kuijl als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 296485
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.