Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 8 dagen en 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Boedapest Metrolijnen

- Werkcode: 502 422

MDRN HOME over Boedapest Metrolijnen

Wanneer je veel reist dan maak je onherroepelijk gebruik van het openbaar vervoer. Op deze poster zie je de metrolijnen van de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het is namelijk mijn favoriete stad en een eindeloze inspiratiebron. Wij maakten heel vaak gebruik van lijn 2 en lijn 1. Lijn 1 is heel gaaf want dit is de oudste metrolijn van Europa. Hij werd op 2 mei 1896 geopend. Mocht je ooit Boedapest bezoeken dan mag een ritje met deze lijn zeker niet ontbreken!
MDRN HOME profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door MDRN HOME

MDRN HOME biedt moderne, Scandinavische, minimalistische, abstracte en industriële premium posters, canvas prints en unieke, handgeschilderde kunstwerken aan. Ons doel is om voor elk budget een mooi stukje kunst te kunnen bieden. Doordat wij alles zelf ontwerpen en maken, kunnen we gegarandeerd hoge kwaliteit leveren.

Alle werken van MDRN HOME


Meer weten over MDRN HOME?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Boedapest Metrolijnen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Boedapest Metrolijnen

Koop dit digital art werk Boedapest Metrolijnen van MDRN HOME als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 502 422

Shop nu met 10% korting
Nog 8 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-64,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.