Een Werk aan de Muur shop

Bogen van Papegaaien

- Werkcode: 658 638

Tis Veugen over Bogen van Papegaaien

Deze bogen zijn afkomstig van papegaaien uit twee verschillende hyperbolische ruimtes, na transformatie via het bandmodel naar fractale cirkels. Vandaar dat de papegaaien in de lichtere bogen een ander patroon hebben als die in de donkere bogen. Dankzij de donkere bogen ontstaat een 3D-effect.
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Bogen van Papegaaien op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bogen van Papegaaien

Koop Bogen van Papegaaien van Tis Veugen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 658 638
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
257,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.