Werkcode: 100071

Bolpanorama Deventer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
123 gratis verzending!
Bolpanorama Deventer van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit beeld is gemaakt door het samenvoegen van 12 foto's gemaakt op een strandje langs de IJssel tegenover Deventer. Vervolgens zijn er een aantal digitale bewerkingen op losgelaten die het geheel een schilderachtige sfeer geven.

Behalve het strandje, de IJssel en een rivierkrib met de markering voor de binnenvaart, neemt ook de spoorbrug een belangrijke plaats in op het beeld. Rechtsboven is de stad Deventer te zien, linksboven een hekwerk in het kader van de Ruimte voor de Rivier-werkzaamheden.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken