Een Werk aan de Muur shop

Bolpanorama Gelderseplein Rotterdam

- Werkcode: 114 371

Frans Blok over Bolpanorama Gelderseplein Rotterdam

Het Gelderseplein is een nieuw plein, voltooid in 2014, bij de Oude Haven in het centrum van Rotterdam. Na de aanleg van de spoortunnel onder de Nieuwe Maas lag dit terrein jarenlang braak in verband met de complexiteit van het bouwen boven de tunnel.

Prominent bovenaan in het beeld zien we het Witte Huis uit 1898, ooit de hoogste wolkenkrabber van Europa. De Wijnhavenpanden rechts daarvan lagen tijdens de bouw van de tunnel tien jaar lang opgeslagen en zijn vervolgens herbouwd. Rechts, gedeeltelijk verscholen achter de boom, staan recentere gebouwen als het CitizenM-hotel en het kantoor van Stedin. Linksonder in beeld is de Oude Haven met historische schepen te zien met daarachter de architectuur van Piet Blom uit de jaren tachtig: de Kubuswoningen en de "Apenrots".

Dit bolpanorama werd samengesteld uit 24 foto's en bewerkt in Photoshop om het een getekende, schilderachtige uitstraling te geven.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Bolpanorama Gelderseplein Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Bolpanorama Gelderseplein Rotterdam

Koop dit digital art werk Bolpanorama Gelderseplein Rotterdam van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 114 371
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
92 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.