Bolpanorama Kralingse Plas Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 177849

8% korting
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154 141 gratis verzending!

Omschrijving

De steigers langs de noordoever van de Kralingse Plas zijn een prachtige plek om te genieten van het uitzicht over het water, aan drie zijden omgeven door het Kralingse Bos, met op de achtergrond de moderne skyline van Rotterdam.

Dit impressionistische bolpanorama werd samengesteld uit 16 foto's, gemaakt op een middag in november, en verder bewerkt om er een schilderachtige, getekende uitstraling aan te geven.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken