Een Werk aan de Muur shop

Bolpanorama Kralingse Plas Rotterdam

- Werkcode: 177 849

Frans Blok over Bolpanorama Kralingse Plas Rotterdam

De steigers langs de noordoever van de Kralingse Plas zijn een prachtige plek om te genieten van het uitzicht over het water, aan drie zijden omgeven door het Kralingse Bos, met op de achtergrond de moderne skyline van Rotterdam.

Dit impressionistische bolpanorama werd samengesteld uit 16 foto's, gemaakt op een middag in november, en verder bewerkt om er een schilderachtige, getekende uitstraling aan te geven.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Bolpanorama Kralingse Plas Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Bolpanorama Kralingse Plas Rotterdam

Koop dit digital art werk Bolpanorama Kralingse Plas Rotterdam van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 177 849
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.