Een Werk aan de Muur shop

Bolpanorama Laurenskerk Rotterdam

- Werkcode: 289 660

Frans Blok over Bolpanorama Laurenskerk Rotterdam

Het Grote Kerkplein voor de Grote of Sint-Laurenskerk in Rotterdam werd in 2017 opnieuw ingericht als parkje. Die transformatie was aanleiding voor het maken van dit bolpanorama.

De Laurenskerk is het enige middeleeuwse gebouw in de Rotterdamse binnenstad. Bij het bombardement in 1940 werd de kerk zwaar beschadigd maar na de oorlog werd het monument in oude luister hersteld.

De overige gebouwen rond het plein zijn vrijwel allemaal naoorlogs, met uitzondering van de centrale van de stadsverwarming linksonder. De gebouwen links en rechts zijn wederopbouwpanden uit de jaren vijftig. Linksboven zien we woongebouw de Hofdame uit 2007. De constructie aan de onderkant van het beeld is het Stadspodium, daterend uit 2011.

Linksboven zien we ook nog het standbeeld van Rotterdams stadsheld, Desiderius Erasmus, die in 1466 geboren werd in een huis rechts van de kerk.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Bolpanorama Laurenskerk Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Bolpanorama Laurenskerk Rotterdam

Koop dit digital art werk Bolpanorama Laurenskerk Rotterdam van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 289 660
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
133 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.