Bolpanorama Museumpark Rotterdam

van Frans Blok

Bolpanorama Museumpark Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 120644
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136 gratis verzending!

Omschrijving

Het Museumpark in Rotterdam ligt op het voormalige land van de familie van Hoboken dat lange tijd onbebouwd bleef omdat het privé-bezit was. Het park werd eind jaren twintig aangelegd naar een ontwerp van stadsarchitect Witteveen, het westelijk deel werd in de jaren negentig heringericht naar een ontwerp van het Office for Metropolitan Architecture van Rem Koolhaas. Centraal in het park ligt een evenementenplein, beschilderd in de kleuren van de Europese vlaggen; dit is de locatie van onder andere de Parade en de Pleinbioscoop.

Dit bolpanorama werd samengesteld uit 14 foto's, gemaakt kort na een regenbui waardoor het plein glimt als een kerstbal. Linksonder zijn het Erasmus Medisch Centrum en het Sophia Kinderziekenhuis te zien; aan de bovenzijde zien we Museum Boymans van Beuningen en het Nieuwe Instituut (voorheen het Nederlands Architectuur Instituut)

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken