Een Werk aan de Muur shop

Bolpanorama Museumpark Rotterdam

- Werkcode: 120 644

Frans Blok over Bolpanorama Museumpark Rotterdam

Het Museumpark in Rotterdam ligt op het voormalige land van de familie van Hoboken dat lange tijd onbebouwd bleef omdat het privé-bezit was. Het park werd eind jaren twintig aangelegd naar een ontwerp van stadsarchitect Witteveen, het westelijk deel werd in de jaren negentig heringericht naar een ontwerp van het Office for Metropolitan Architecture van Rem Koolhaas. Centraal in het park ligt een evenementenplein, beschilderd in de kleuren van de Europese vlaggen; dit is de locatie van onder andere de Parade en de Pleinbioscoop.

Dit bolpanorama werd samengesteld uit 14 foto's, gemaakt kort na een regenbui waardoor het plein glimt als een kerstbal. Linksonder zijn het Erasmus Medisch Centrum en het Sophia Kinderziekenhuis te zien; aan de bovenzijde zien we Museum Boymans van Beuningen en het Nieuwe Instituut (voorheen het Nederlands Architectuur Instituut)
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Bolpanorama Museumpark Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Bolpanorama Museumpark Rotterdam

Koop dit digital art werk Bolpanorama Museumpark Rotterdam van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 120 644
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
92 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.