Een Werk aan de Muur shop

Bolpanorama Park bij de Euromast, Rotterdam

- Werkcode: 174 935

Frans Blok over Bolpanorama Park bij de Euromast, Rotterdam

Rotterdams bekendste stadspark heet eigenlijk gewoon Het Park, maar wordt in de praktijk vaak Het Park bij de Euromast genoemd, naar de bekende uitkijktoren die er over uitkijkt.

Het Park werd in de negentiende eeuw in Engelse landschapsstijl aangelegd naar een ontwerp van vader en zoon Zocher. De Euromast werd in 1960 gebouwd ter gelegenheid van de Floriade naar een ontwerp van architect Huig Maaskant. Na toevoeging van de Space Tower in 1970 is de toren 185 meter hoog en daarmee de hoogste publiek toegankelijke toren van Nederland.

In de herfst is het Park uitzonderlijk fraai. Dit bolpanorama is samengesteld uit zestien foto's, gemaakt op een mooie novemberochtend.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Bolpanorama Park bij de Euromast, Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Bolpanorama Park bij de Euromast, Rotterdam

Koop dit digital art werk Bolpanorama Park bij de Euromast, Rotterdam van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 174 935
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
92 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.