Een Werk aan de Muur shop

Bolpanorama Veerhaven Rotterdam

- Werkcode: 102 788

Frans Blok over Bolpanorama Veerhaven Rotterdam

Dit beeld is gemaakt door het combineren van twaalf foto's gemaakt op de hoek van de Veerhaven en de Westerkade in Rotterdam. Het beeld is bewerkt in Photoshop om het een getekende, schilderachtige uitstraling te geven.

Bovenaan is, aan de overzijde van de Nieuwe Maas de bebouwing op de Wilhalminapier te zien met onder andere Hotel New York. Verder naar rechts bevindt zich de wijk Katendrecht. Onderaan zien we de vooroorlogse panden langs de Westerkade, links zien we de zeilschepen in de Veerhaven.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Bolpanorama Veerhaven Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Bolpanorama Veerhaven Rotterdam

Koop dit digital art werk Bolpanorama Veerhaven Rotterdam van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 102 788
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
92 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.