Een Werk aan de Muur shop

Bolpanorama Vesting Bourtange

- Werkcode: 148 050

Frans Blok over Bolpanorama Vesting Bourtange

De vesting van Bourtange, die halverwege de achttiende eeuw zijn grootste omvang bereikte, werd in de negentiende eeuw geheel ontmanteld. Pas in de jaren zeventig en tachtig van de twintigste eeuw werden de vestingwerken zorgvuldig gereconstrueerd. Nu, een kwarteeuw later, ligt Bourtange erbij alsof de vesting nooit is weggeweest.

De plattegrond van Bourtange is gebaseerd op een vijfhoek. Die vorm vinden we ook terug in de bestrating op het dorpsplein. Midden op dat plein vinden we een vijfhoek van klinkers, omgeven door keienbestrating. Vanaf die vijfhoek is dit bolpanorama gemaakt.

Het panorama is samengesteld uit vijftien verschillende foto's en is daarna uitgebreid bewerkt in Photoshop om het een getekende, schilderachtige sfeer en uitstraling te geven.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Bolpanorama Vesting Bourtange als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Bolpanorama Vesting Bourtange

Koop dit digital art werk Bolpanorama Vesting Bourtange van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 148 050
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
92 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.