Een Werk aan de Muur shop

Bolpanorama met nijlganzen in Het Park, Rotterdam

- Werkcode: 121 558

Frans Blok over Bolpanorama met nijlganzen in Het Park, Rotterdam

Dit buispanorama is samengesteld uit zestien foto's, gemaakt op een zonnige novemberdag in de zuidwesthoek van Het Park in Rotterdam. Het Park wordt, om verwarring met andere parken te voorkomen, ook wel aangeduid als "Het Park bij de Euromast"; dit Rotterdamse icoon is onder in het beeld te zien. Boven in beeld zorgt de spiegeling van de bomen in de vijver voor een verrassende omkering van het perspectief. Twee nijlganzen vragen zich intussen verwonderd af wat die meneer met die camera aan het doen is.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Bolpanorama met nijlganzen in Het Park, Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Bolpanorama met nijlganzen in Het Park, Rotterdam

Koop dit digital art werk Bolpanorama met nijlganzen in Het Park, Rotterdam van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 121 558
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
92 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.