Bolpanorama van de Markt in Gouda van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 109127
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

De Markt is een groot plein, centraal gelegen in de binnenstad van Gouda. Het plein heeft de vorm van een taartpunt, of misschien is de vergelijking met een stuk kaas in het geval van Gouda meer op zijn plaats. Midden op het plein staat het uit de vijftiende eeuw daterende gotische stadhuis.

Dit bolpanorama gemaakt vanaf de stervorm in de bestrating voor het stadhuis. Het beeld is samengesteld uit vierentwintig verschillende foto's en is daarna uitgebreid bewerkt in Photoshop om het een getekende, schilderachtige sfeer en uitstraling te geven.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken