Een Werk aan de Muur shop

Bomen, buigend in de wind

- Werkcode: 1 072 946

Marije De Gans over Bomen, buigend in de wind

Bomen, buigend in de Wind is een werk gemaakt op het Groninger platteland in de gemeente Oldambt.
Groningen is uniek en Oldambt staat bekend om haar mooie, unieke vergezichten, doorsneden door dijken en rijen bomen. Deze foto is gemaakt in de Reiderwolderpolder. In de verte is een dijkcoupure te zien, die ik zelf altijd betitel als 'Doordijkje'. In vroeger tijden sloot men deze coupures af bij hoogwater en harde wind. De balken liggen vaak nog in de huisjes die op de dijken te vinden zijn.

Het Groninger land is voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron. Elke dag is het land weer anders. De luchten, de kleuren en de akkers, die telkens weer een ander uitzicht bieden.

Met mijn landschappen en natuurfotografie probeer ik altijd rust over te brengen. Het accepteren dat verandering onvermijdelijk is en alles op een heel eigen manier ook altijd weer in orde komt.

Wil je een wachtruimte decoreren, of een andere kamer meer rust geven, of geniet je van landelijke, of zelfs typisch Groninger uitzichten, dan is dit het juiste werk voor jou.
Marije De Gans profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marije De Gans

Marije De Gans is een fotograaf uit Groningen, die haar inspiratie vindt in de dagelijkse dingen in de natuur en in haar directe omgeving.

Alle werken van Marije De Gans


Waarom je kiest voor Bomen, buigend in de wind op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bomen, buigend in de wind

Koop de foto Bomen, buigend in de wind van Marije De Gans op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 072 946
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.