Bomen in het water

- Werkcode: 957 192

Mark Bolijn over Bomen in het water

Foto met lange belichtingstijd van bomen die door het hoge water in de Maas bij Bokhoven, in het water zijn komen te staan. De lange sluitertijd zorgt voor een zacht en spiegelend wateroppervlak, waardoor de focus helemaal op de mooie bomen ligt. Ook zorgt het voor het idee van beweging van de wolken in de lucht.
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Bomen in het water op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bomen in het water

Koop de foto Bomen in het water van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 957 192
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden