Boomklever van Arjan van de Logt

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 382299
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
85 gratis verzending!

Omschrijving

De Boomklever dankt zijn naam aan het feit dat hij de gaten van de holen waarin hij broedt met modder dichtmetselt. De vogel kan langs een boom naar boven en beneden kan klimmen. Andere vogels, zoals spechten en de Boomkruiper kunnen alleen omhoog klimmen.
De Boomklever broedt in holen in oude bomen, zoals oude holen van spechten. Het is een algemene broedvogel die zich ook steeds dichter in de buurt van de mens begeeft. Daardoor is de Boomklever steeds vaker in parken en tuinen te zien.
Het menu bestaat uit noten, zaden en insecten. De Boomklever leeft het hele jaar in zijn territorium.

Dit werk wordt aangeboden door Arjan van de Logt

Arjan van de Logt profielfotoMijn stijl van fotograferen rust op twee pijlers: snelheid en rust. Ik leg graag snelheid vast door het te “bevriezen” of door het te benadrukken. Aan de andere kant fotografeer ik graag de rust van landschappen en de natuur. Altijd is daarbij het doel een foto die de sfeer van het moment goed overbrengt.Ik ben met fotograferen begonnen vanuit mijn interesse voor luchtvaart. Gaande weg ben ik meer gaan fotograferen en andere terreinen gaan verkennen. Naast actiefotografie doe ik ook aan landschapsfotografie en highspeed fotografie.

Alle werken