Boomstam op het wandelpad

Werkcode: 1 015 865 Kopieer de werkcode

Martijn Smeets profielfoto Tijdens een prachtige wandeling in het Nationaal park Skuleskogen (Zweden), was het mijn vriendin die voor me uit liep en achterom riep: "Kijk dit lijnenspel en de kleuren. Hier moet je een foto van maken!"

En ze had gelijk. De afgekalfde boomschors valt precies samen met de houten planken van het wandelpad. Daarnaast vormen de gele herfstbladeren een mooi contrast met het groene mos.

Dit werk wordt aangeboden door Martijn Smeets

In mijn vrij werk combineer ik mijn passie voor reizen met mijn grote liefde fotografie. Landschappen en natuur beslaan het grootste deel van de hier aangeboden werken, van de winterlandschappen van Noorwegen tot de tropische jungles van Costa Rica. En, niet te vergeten, foto's van mijn stad: Rotterdam.

Meer weten over Martijn Smeets?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Peter
Nederland
4.5 / 5

Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Henk Jaap Kloosterman
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Cees
Nederland
5 / 5

Correct behandeld. Snelle afhandeling van mijn bestelling.
Heb helaas nog geen foto gemaakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Caroline van der
Nederland
5 / 5

top producten, gewlidige service
Klantvriendelijk en bereid om dingen voor de klant te regelen. De producten zijn mooi en komen goed beschermd aangeleverd aan huis!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Tim
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
huub Olijve
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Marjon
Nederland
5 / 5

Top
Prachtige producten, super klantenservice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Nikky Pék
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Anne Mombarg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
André
Nederland
5 / 5

Goede klantenservice , je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling Top kwaliteit canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Erica
Nederland
4.5 / 5

Prima x 10
Zeer klantvriendelijk, via diverse mails word je volledig op de hoogte gehouden van het productieproces van je bestelling. Heel goed ingepakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Marco
Nederland
4.5 / 5

Geweldig goed geregeld allemaal.??
Contact van begin tot eind perfect en alles goed verlopen.Kwaliteit is mooi en goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019

Plus- en minpunten

  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Toplaag van acrylglas
  • Spiegelt met direct (kunst)licht

Kies voor luxe met acrylglas

Werken worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en achter acrylglas (plexiglas) geplaatst. Dit geeft een mooie dieptewerking en versterkt de kleuren en details van de kunst.

Het werk wordt verstevigd met een aluminium paneel aan de achterzijde. Dit zorgt voor een super stevig eindproduct. Het zwevende ophangsysteem maakt het af! Een foto of schilderij op plexiglas ademt luxe uit.

Meer weten?

Meer over Acrylglas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Boomstam op het wandelpad van Martijn Smeets op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
398,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden