Bordeaux wijnglas

- Werkcode: 1 084 342

Erik Reijnders over Bordeaux wijnglas

Een wijnglas puur en fragiel als het is, een knipoog naar de rode wijn die er in geschonken wordt. Bordeaux rood en verder niets. heel sereen in beeld gebracht. Niet keihard wit maar subtiel gekleurd als het leven zelf.
Houd jij van het rijke Boergondische leven? en van een goed glas rode wijn. dit glas misstaat zeker niet bij jou aan de muur. of,, twee exact de zelfde naast elkaar . bij heel grootte ruimtes kun je ook aan drie maal denken. het kunstwerk lacht je toe. Boergondisch op hout afgedrukt of heel modern en strak achter acrylglas. zit jou sfeer daar net tussen kies dan voor een afdruk op metaal.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Bordeaux wijnglas als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Bordeaux wijnglas

Koop dit digital art werk Bordeaux wijnglas van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 084 342
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
83,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden