Een Werk aan de Muur shop

Bordje richting het strand

- Werkcode: 254 541

Barbara Koppe over Bordje richting het strand

In de oude stad van Rhodos, Griekenland, verdwaal je gemakkelijk. De straatjes zijn smal en onoverzichtelijk. Dat is natuurlijk ook de charme van zo'n oude stad! Dan is zo'n bordje met een pijltje richting het strand geen overbodige luxe. Gelukkig hebben we het strand snel gevonden, maar niet voordat we alle straatjes van Rhodos stad doorgeslenterd zijn.
Barbara Koppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken van Barbara Koppe


Waarom je kiest voor Bordje richting het strand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bordje richting het strand

Koop de foto Bordje richting het strand van Barbara Koppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 254 541
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.