Bosanemoon in het groene bos

van Arja Schrijver Fotografie

Bosanemoon in het groene bos van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 278750

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Voorjaar, een seizoen dat zich goed leent voor het fotograferen van prachtige bloemen. De bosanemoon is daar één van. Het vergt het nodige buikschuiven, je zult je op het niveau van het bloemetje moeten begeven om 'm op ooghoogte te fotograferen. Maar dan is het ook wel de moeite waard. Deze foto heb ik gemaakt in een workshop macrofotografie. Hierbij lagen we met een groep van zeven mensen op de grond, verspreid over een stukje bos. Allemaal de lens gericht op de bosanemonen die de bosgrond prachtig bekleedden. Voor de voorbijgangers ongetwijfeld een grappig gezicht om ons zo bezig te zien.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken