Bosrijke berg in de regen

Werkcode: 302 638 Kopieer de werkcode

Arnold de Gans profielfoto Na een regenbui worden wolken geboren.
Langzaam maar zeker stijgt de waterdamp terug naar de hemel waar het zich verzameld voor de volgende leven gevende regenbui. Twee eenzame reuzen trotseren de elementen boven dit reusachtige woud.

Dit werk wordt aangeboden door Arnold de Gans

In de wereld van fotografie ben ik mij gaan toeleggen op portretfotografie in een warme romantische stijl. Met beperkt natuurlijk of kunst licht probeer ik de sfeervolle portretten in de sfeer van de oude meesters zoals bijvoorbeeld Rembrandt en Vermeer te benaderen.

In een ongedwongen setting zorg ik, door gebruik van specifieke voorwerpen, belichting en/of bijzondere locaties, dat alle portretten een bijzondere en unieke warme intieme sfeer uitademen. Mede door het volgen van vele tientallen seminars, cursussen van CreativeLive en workshops van bekende en minder bekende fotografen heb ik in de afgelopen jaren mijn kennis verdiept en het gebruik van mijn materiaal gefinetuned.

De in Nederland georganiseerde fantasie en cosplay evenementen zoals ELFIA en Castlefest worden al vele jaren door mij bezocht en vastgelegd. En ook daar is de ontwikkeling van mijn romantische stijl steeds vaker terug te vinden in de bewerking van de foto?s die ik vrijgeef aan de deelnemers van die evenementen. Dit heeft in 2016 twee keer als resultaat gehad dat een foto van mij is gebruikt als poster en ander promotie materiaal voor ELFIA, van zowel Haarzuilens als Arcen.
De afgelopen jaren hebben mijn foto?s in vele regionale kranten en in internationale magazines zoals COS Culture Magazine gestaan.
Gedreven door mijn passie voor fotografie en liefde voor de mens in al zijn kracht en kwetsbaarheid zorg ik ervoor dat ik dag in dag uit mijzelf blijf investeren in mijn ontwikkeling.

Meer weten over Arnold de Gans?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Dieter Rogiers Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful, clear print on canvas. Delivery is also great! Recommended. (Original) Prachtige, heldere print op canvas. Levering is ook top! Aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Evelyn Smith Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

super service, een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Rijndam Revalidatiecentrum Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
jeffrey Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

goei service snel in huis helemaal top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
Harm Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede en snelle klantenservice.
Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Maarten Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super persoonlijke service
Super persoonlijke service, en contact voor dat we gingen bestellen en ook daarna. Indien we weer een foto willen gaan we zeker weer met hen in zee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Caroline van der Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

top producten, gewlidige service
Klantvriendelijk en bereid om dingen voor de klant te regelen. De producten zijn mooi en komen goed beschermd aangeleverd aan huis!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Olaf Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Veel keuze en mogelijkheden, binnen een paar dagen een fantastisch afgewerkt canvas in huis. Super mooie print!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Melissa Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top service
Klantendienst is zeer behulpzaam en vriendelijk. De canvas werd snel en goed verpakt geleverd en is heel erg mooi!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Rob Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Mooie producten, goede service
Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
J Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Leveren mooi werk af. Goed en prettig bereikbaar. Snelle afhandeling en voelde me echt klant waar ze veel moeite voor deden. Toppie!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Marjo Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top
Fijn dat je het kunt visualiseren. Perfecte verzorging

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven Bosrijke berg in de regen van Arnold de Gans op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden