Bouillon by night: Place Saint-Arnould

van Frans Blok

Bouillon by night: Place Saint-Arnould van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 152781
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Bouillon is een stadje in de Belgische Ardennen, prachtig gelegen in een bocht van de rivier Semois, dicht bij de grens met Frankrijk.

Dit verstilde beeld toont de centraal gelegen Place Saint-Arnould bij avond. Hotel de la Poste, rechts in beeld, bestond al in 1870; toen logeerde Napoleon III er, na zijn nederlaag tegen Pruisen in de slag bij Sedan, en kort voor zijn overgave.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken